MUZ Holding

Multi udjeli Zagreb

O nama         Upravljanje imovinom         Trgovina          Nekretnine          Savjetovanje poduzeća           Multi Service

Contact        Data Protection       Imprint

Multi Service

 

 

Naša misao vodilja glasi: jedinstvo u raznolikosti

 

Isto za nas znači, dodana vrijednost stalnim daljnjim razvojem, za kupca, za naše zaposlenike i za poduzeće. Sve to Vam nudimo iz jedne ruke.

 

Imamo jasnu perspektivu budućnosti kao i potrebnu kompetentnost i iskustvo da isto ostvarimo. Multi Service za nekretnine, gradnju, trgovinu, usluge, prodaju i industriju. Za zahtjevne zadatke, na nacionalnoj i internacionalnoj razini.

 

Naš cilj je ambiciozan: s izvrsnim uslugama želimo biti preferirani partner za naše kupce. Pritom se koncentriramo na poslovna područja, koja obećavaju prirast vrijednosti i optimiziraju naše usluge na područjima, na kojima smo već vodeći.

 

S razvojem specifičnih usluga osiguravamo našu snažnu poziciju među konkurencijom. Ujedinjavanje poduzetničkih snaga, ciljana akvizicija i umrežavanje svih resursa jamče visok stupanj dodane vrijednosti.

 

Potrebe kupaca naš su najveći prioritet u svemu, što radimo. Zalažemo se za partnersku suradnju, koja je koncipirana na kontinuitetu.

 

Oni definiraju naš cilj, a mi rješavamo ostalo.

 

 

 

 

 

 

Copyright © by MUZ